Yoga voor jou

Yoga betekent verbinden: lichaam, geest en adem.

Yoga voor jou betekent ‘me-time’. In de lessen maak je op een diepe zachte manier verbinding met jezelf. Tegelijkertijd word je daardoor krachtiger en soepeler in je lichaam en geest. Op de mat ben je één met je lichaam, geest en adem. Doordat je onderdeel bent van de groep maak je gebruik van de energie en dynamiek die aanwezig is tijdens de les.

Beweging, houding en inspanning

In de vinyasa/power lessen beweeg je op een vloeiende manier van de ene houding (asana) naar de andere terwijl je in verbinding blijft met je eigen adem. Tijdens de fysieke inspanning word je lichaam gevoed doordat je ernaar leert luisteren.

Door de asana’s verbeter jij je lichaamshouding en werk je aan een sterker en fitter lijf. Tijdens de oefeningen is ook de houding die je hebt naar jezelf en je lichaam belangrijk. Als je vecht tegen je lichaam, vecht je lichaam terug. Zelf acceptatie en zelfliefde is het allerbelangrijkste en soms betekent dat  het afleren van negatieve gewoontes zoals oordelen, competitie, ongeduld, ontevredenheid, perfectionisme etc. Oefen dit op de mat en het gaat je helpen in je leven.

‘Yoga helpt je op deze manier om de meest stralende versie van jezelf te worden’

José Oosterlaar

Locatie & tijden


Je bent van harte welkom tijdens één van de groepslessen. De eerste les (proefles) is gratis. Als je besluit mee te doen in een groepsles maak je gebruik van een 10-ritten kaart à € 65,-. Kun je een keer niet meedoen? Dan betaal je ook niet voor de les. Op de volgende locaties en tijdstippen vinden de lessen plaats:

Haarle
Sportorant Sprengendal
Veldkampsweide 1, 7448 RB Haarle

Maandag: Yang 18:45 uur – 19:45 uur

Dinsdag: Yang 19:30 uur – 20:30 uur

Mariënheem

Spelzaal St. Antonius Basisschool
Nijverdalseweg 14, 8106 AC Marienheem
Donderdag: Yin 18:30 uur – 19:30 uur
Donderdag: Yang 19.45 uur – 20:45 uur

Je kunt op elk moment instappen!