Over Drift Yoga

Goed om te weten over DRIFT yoga is dat ik je tijdens de trainingen leer om je innerlijk waar te nemen waardoor je een beeld krijgt van ‘je ZELF’ op dat moment. Deze uitgangspositie gebruik je tijdens de les zodat jij je optimale mogelijkheden en kracht uit jezelf kunt halen. Juist door te luisteren naar je eigen lichaam en geest.

Yoga heeft mezelf veel gegeven.

Deze kennis en inzichten gun ik iedereen.

Daarom ben ik Drift yoga begonnen.

Over mij
Mijn naam is José Oosterlaar en ik woon in Luttenberg. Ik werk graag voor en met mensen en ben gedreven en positief ingesteld. Samen met anderen naar een doel toe werken geeft mij energie. Ik vind het fijn om mijn energie, kennis en ervaring te delen. Hiermee wil ik anderen inspireren zodat mensen door ontwikkeling sterker worden én zich beter gaan voelen.

In mijn werk als ‘Servicemedewerker Bedrijven’ bij Rabobank ben ik voortdurend in contact met klanten. Het is een intensieve baan, dat veel van mijn lichaam en geest vraagt. Door mijn regelmatige yoga practice ben ik in staat een goede balans te houden en keuzes te maken die voor mij belangrijk zijn.

Trainingen & opleidingen
De afgelopen jaren heb ik diverse trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van zelfontwikkeling en communicatie, zoals:

  • Leefstijltrainingen
  • ELW (Emotioneel Lichaams Werk)
  • Transformationele communicatie
  • NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Op dit moment volg ik de 300-uurs Yoga Teacher Training bij AALO Yoga Academie, internationaal erkend door de Yoga Alliance.

over DRIFT yoga

Contact
Nieuwsgierig wat yoga kan betekenen? Doe een training mee en ervaar het vanuit jouw eigen kracht. Nog vragen? Aarzel niet! Bel mij via 06 37 35 53 33 of stuur een mail naar info@driftyoga.nl