Bedrijfsyoga

Gezondheid en ontspanning op het werk met bedrijfsyoga.

Met bedrijfsyoga investeert u in de gezondheid van medewerkers en de kwaliteit van het werk. U draagt bij aan een positieve werksfeer, stress preventie, het terugdringen van ziekteverzuim en een hoog rendement.

Stuur een mail voor meer informatie of vraag hier uw offerte voor bedrijfsyoga aan.

Oefeningen en technieken vanuit eigen kracht.

Er komen toegankelijke oefeningen en technieken aan bod die uit te voeren zijn in een werkomgeving. De oefeningen helpt de medewerker om stil te staan bij zichzelf. Hierdoor wordt men zich bewust van hun persoonlijk functioneren. Vanuit eigen kracht leert de medewerker verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen gezondheid.

DRIFT yoga bedrijfsyoga

Training op maat

De oefeningen kunnen in werkkleding worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld in een vergaderruimte of zittend op een stoel aan het bureau. De oefeningen zijn concreet en men hoeft hiervoor niet lenig te zijn. Aan de hand van een introductie gesprek kiezen we een benadering die het best past binnen uw bedrijf: een groepstraining, lessen op individuele basis of bijvoorbeeld een bedrijfsdag.

Yoga voor jou

Heeft u kennis gemaakt met de bedrijfstrainingen van DRIFT yoga en wilt u op individuele basis verder? Dat kan! Meer informatie over poweryoga, Yin yoga en de lessen in groepsverband vind u hier.